Trummet

Är hos Ellen och Johanna i trummenäseeet, med Elin :) Har varit här sen i fredags och idag blir det att åka hem :( Shit vad tråkigt det ska blig, vi har verkligen haft det askul!! Men bloggar mer när jag är hemma, men bilder å så :D

Världens bästa Elin ♥

Väldens bästa Elin är bredvif mig just nu! Hon annlände typ klockan ett, vi har pratat, spelat kort och skrattat en del ;) Imorgon bär det av till Johanna och Ellen, vi ska stanna där tillls på söndag och ha det bääst! Så kanske inte blir direkt världens bästa uppdatering men när jag kommer hem kommer det bilder, för Elin trollade Fram min lilla Kamera :D Som mormor och morfar åkte in för att ge henne, dom är verkligen bäst! ♥ ♥

Ikväll ska vi kolla på CSI miami, och Criminal Minds! Wohoo, det är verkligen asbra! :)

Saknar er Tjejoooor ♥


Jag ser helt knas ut ;)

Tur att jag kommer träffa dom i helgen! Jag och Elin drar ner till Karlskrona och stannar där nån dag ;)
Vi var iallafall iväg till ikea ;) hihihi, köpte typ bara oviktiga grejoor :D hahah, och sen mat då :) hihi.
Kollade lite på gaderober, sängar och skrivbord. Vet typ exakt hur det ska vara, det är därför det är så svårt att hitta någon bra, efterssom man redan bestämmt hur det ska se ut ;)

Det är iallafall morden i midsummer nu :D wohoo, det gillas! Sen är det Criminal minds ikväll sen! Wohoooo! Shit bra kväll måste jag säga faktiskt! Har köpt digitalfoto tidningen också :D Så ska läsa lite i den sen ;)

Just can´t get Enough


Min blogg suger just nu, för bilderna är sämst -.- Men Imorgon Kommer Elin-WOHOOO! Har inte träffat henne på as länge! Och då, om hon kommer in i mitt hus :s så kanske hon har med sig kameran! (y) Hon kommer typ stanna här tills på Söndag, asså guuud vad kul det kommer att bli! Fast hoppas bara att smhi ljuger rätt mkt nu ;) För enligt dom kommer det typ att regna hela dagarna, men det har hänt några gånger att dom haft fel..

Vi var iallafall ute med båten idag, solade typ hela tiden ;) Badade en gång, men det är så himla kalt sen när man solat och ska bada :s haha, ska iallafall sen till Ikea :) hihi, även om solen skiner :D

Förlåt För bildbrist ;)

Tjolahopp!

Sitter och pratar lite med världens bästa Elin! Jag saknar henne brutalt mycket!

Jag och mammsen var och cyklade en runda innan, eller jag tog Johannas inlines ist ;) Har duschat och så och vi ska nog snart äta lite tacos :D wihhooo, måste säga att det är mycket gott! :)
Imorgon hoppas jag faktiskt att det blir dåligt väder, fick en idee att åka till Ikea! och det kan man ju inte göra när solen skiner? :D Och jag ska ändå kolla på saker till mitt nya rum ;) Även om det är några månader kvar tills vi ska fixa det är det ju ändå roligt att drömma sig bort :D haha ;)


Tjeeenaree!

Nu har jag hunnit se en hel del på tvn ;) och tror att vi snart ska ut med båten, vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra idag :) Det är typ hel vindstilla på sjön och det är ju kanonbra wakeboard väder isåfall (y)

Ska iallafall ta lite blåbär nu, guuud vad gott det är! mums sägger jag bara :D :)


I brist på bilder, tar man en bild Från Frankrike ist ♥


Nu har jag varit jäkligt duktig och sprungit en runda! wohoo, 5,5 km faktiskt :D Nu efterrråt känns det awwesoome! Så suchade för inte så länge sen och upptäckte världens myggbett :s okej det finns kanske värra men det var rätt stort ;)

Vi var ute en runda med båten idag, solade och badade :D Sen åkte vi in till en vik så att jag kunde åka lite wakeboard ;) Det var förre året jag åkte senast, men vinglade mig ändå upp! Hade glömt hur svårt det är!

Med det anslutar jag dagen ;) nej jag ska inte lägga mig än ;) Men när jag har tid och blogga är klockan redan typ elva elr tovl och då är det svinmörkt ute och då vill jag ju inte ta fram datorn och sitta där i mörkret ;) hehe, och internett är pisssegt om man inte sitter ute ;)
Men nu ska gå och ta lite pannkakor och sen poppa poppcorn och kolla på lotta på Liseberg eller om det finns något roligare :)

Som jag minns det var det lätt, även om jag trillade omkull

Hejsej!
Sitter ute på den lilla altanen och kollar fb ;) haha, känns som om jag bara sitter vid datorn. Men jag har varit nere vid affären och köpte en Frida-tidning :D Försöker nu läsa den välldigt långsamt, efterssom jag ibland han läsa igenon tidningar på bara en halvtimma ;) Men inte denna gången, ska spara den lite och läsa ngn gång ibland :)
Sen har jag bakat en paj med, en blåbärspaj! Så ska vispa lite vaniljsås och sen är det klart! och gått lite med Sindy ;)

Hörs imon troligtvis, om det inte kommer ett inlägg ikv ;)


som sagt är det pappas kamera... ;)


Your love is my drog :)

hahah, råkade skriva fel och skrev dog ist för drog först, i rubriken ;) Skrattade lite och skrev detta :P

Är iallafall i sommarstugan nuu :) Pappa ville först inte ge mig internett, hihi. Trodde kanske att jag skulle sitta med det hela dagen *challa, lalla, la :) men nej, kanske springer en runda. Mitt sommarlöfte var att springa två gånger i veckan.. jag har sprungit två gånger.. på hela sommarlovet ;) hihihi :D
Förrestan så glömde jag kameran hemma.. buhuuuu! jäkligt dåligt av mig.. nu kommer jag verkligen behöva springa för att hålla mig lite sysselsatt, men pappa och johanna har med sig sin så får väl sno deras ;) mohaha :D


Förresten var internett segare än segast innan, då blev jag sur..

men sen blev det bra igen och jag blev dunder glad!!

What A Feeling


hej Svej!

Sitter och smsar ;) hihihi, var nyss och lämnade filmerna igen. Jag vet att jag är lite osmart att jag bara kunde ha dom i typ någon timme ;) men men :D hihi.
Har iallafall packat liite, och med det menar jag kläderna, sen har jag kameran, datorn, alla tusen sladdar till mobilen, Kameran och Datorn, sen tanborste, smink, rengöringscream och alla dom grejerna :D hihi ;) Får bannemej ta tag i det snart!  då kanske jag kan ta mig en godisbit sen också.. ;)

ska passa på att skänka några ord åt norge! Det är riktigt hemskt det som hänt! Det är likom vårt granland? Det är lite myskoo :s

att klaga är som att sitta i en gungstol, man har något att göra, men man kommer ingenstans....


Tjena Mors!
kollade just klart på Harry Potter och dödsrelikerna part 2 :D Det var faktiskt bra! rodde att den skulle vara lite seg, men ikke sa nikke :D Vi skulle hyrt 6an med, men jag trodde fel så vi hyrde tydligen 5an istället. och när vi kom hem hittade vi den här hemma ;) hehehehehe :D

Imorgon drar jag till sommarstugan, tidigt. Mycket tidigt :( Men som sagt ska pappa fixa internett så jag kan blogg där nere med ;) Sounds good? :) ♥

Look of the day


tröja: h&m | väst: vila | Byxor: h&m | ringar: I am (Frankrike), ?

Tjenare!
vaknade får några timmar sen, har duschat och fotat lite. Har varit rätt seg, suttit vid datorn en stor del av förmiddagen. Men alla är typ iväg, så har inte så mycket att göra ;)
Ska iallafall snart åka iväg till gvg och hyra harry Potter. Sjuan, del 1 har inte sett den än ;) och sen kanske jag tar sexan också ;P det var länge sen jag såg den :)


Tre låtar som spelas ett antal gånger på min spotify lista per dag..


Chris Medina- What Are Words
Är totalt förrälskad i låten!! Kan sjunga på den i timmar! 

Rihanna-Cheers (drink to that
Jag vet att den är rättt gammal, men det är först nu jag har lyssnat på den. Och det är underbart bra! :)


David Guetta feat Flo Rida & Nicki Minaj - Where Them Girls At
Den får mig verkligen på bra humör! Jag blir aspeppad! :) haha






Nothing to doo


Har ingenting att göra.. så jag gör ett inlägg här istället för att snoka runt på facebook som brukar hända annars :) hehe. Jag har iallafall varit lite hos mormor och morfar lite idag! Dom är dom bästa, älskar dom grymt mycket! ♥ Vi åt min favoritmat, potatis brunsås och kyckling och sen paj och vanlijssån :) mums så smarrigt!

Sen har jag fixat med denna lilla bloggen som snart kommer fyllas med en massa inlägg! Blev lite osäker om jag skulle starta den idag efterssom vi drar till sommarstugan imon eller på söndag. Men sen sa pappa att han fixar internet där nere, han är rätt bra att ha! :) Ska även städa bilen imorgon.. vi har ju varit i Frankrike och jag och Johanna (syster) skrämade ner liiiiiite i baksätet ;P

Men nu ska jag nog gå och borsta tänderna iallafall, får se vad jag gör efter det :) Ha det göttsålänge! ♥

första kicken!

Tjosan Hejsan!!

Startade denna bloggen idag, började om från början.. igen. Denna gången har jag lovat att ta tag i bloggandet med! Innan har jag bara typ sagt: 
- nääe, inte nu Nu. kommer det bli mer:
- aoo, kanske ett till då.. :P Bara för att jag tycker att det är brutalt kul att blogga :D

Nu har jag skrivit en liiiten bit, och ni har inte fått reda på så mycket om mig. Jag heter då Mathilda ;P Jag föddes den 13 maj 1998. Hon var välldigt busig som barn, lekte med både dockor och bilar, tyckte det var superkul att ta på sig smink, nagellack och en sniicig klänning och bara vara fin.
Nu när hon blivit lite äldre vet hon att hon är galen i fotografering, älskar lukten av hästar och brinner för fotboll!
Kan skratta i timmar med sina bästa vänner och vara allmänt knasig :S

Det var en liten knutta information om mig själv ;) haha, nu kommer jag finnas här en lååångt tid framöver

Förresten!! Förlj mig gjärna på bloglovin, fråga en fråga i blogresponce, komentera något ruuligt eller tipsa dina kompisar om bloggen :) Det skulle vara kanonkul! :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0